Onsdag 20 januari

Halluuu!

Idag har det varit en lång dag! Vi började klockan 8.00 i skolan med att ha seminarie då vi skulle skriva en artikel om en destinationom redovisa om destination. Vi slutade vid halv fem så när jag kom hem var jag ganska trött. Arbetet med artikeln gick bra iallafall! Cyklade hem och åt lite sen vid halv sju skulle Malin, jag och Emelie ut och gå. Vi gick i två timmar, det var skönt efter att ha varit inne hela dagen. Så nu är man lite trött i bena.

Imorgon ska vi sitta i skolan och skriva klart arbetet!

Annars händer det inte så mycket här i Kalmar, fast imorgon blir det nog myskväll, sen på fredag plugg och stan, och på lördag blir det nog utgång! Ska bli kul!!

Ha de!!


Sommar 2010

Vad ska jag göra i sommar????

Jag vill utomlands och jobba!!! Jag vill, jag vill, jag vill!!!!!

Ny vecka!

Jaha, då var det måndag! Helgen har varit mycket lugn! I lördags var jag typ inne hela dagen och tittade på tv. På kvällen var jag och Therése bjudna på middag hos Emelie. Hon bjöd på bakpoatis med goda fyllningar till. Till efterrätt fick vi hemmagjord chokladmousse,, mycket gott!

Idag var det kursstart. Nu ska vi läsa Turismvetenskap B. Vi ska arbeta med att utveckla en destination, så det kommer bli kul. Istället för att ha en massa föreläsningar så har vi seminarier istället...

Nä nu ska jag fortsätta läsa kapitel 3 och kanske gå in lite snabbt på Facebook! ;)

Soo long!

Mysig tacokväll med underbara vänner!

Just nu sitter jag, Emelie och Therése fullproppade av tacomat! Supergott var det!

Sitter tittar på Förkväll på Kanal 4, vilket program alltså!!! De har inga direkt intressanta ämnen att prata om!  Visste ni att  filmen Godzillas visas ikväll!! Haha

Hej!

Denna dag har varit mycket lugn faktiskt! På förmiddagen förberedde jag mig för redovisningen som vi ska ha imorgon! Lagade lite mat gjorde jag också. Det blev en god sallad och lax! Mums! Vi klockan halv två bar jag mig av ner till Emelie. Vi skulle ner till Therese för att öva på redovsiningen och nu sitter vi här. Dags för lite kaffe!

Ikväll ska jag till min kusin Jens som har flyttat hit. Det ska bli kul!

Hej hopp


En lugn kväll!

Hej igen!

Idag har det varit en plugg- och slappdag. Som jag skrev innan så var jag hos Therése och pluggade. Vi skrev nästan klart artikeln. Vi har lite på sammanfattningen och finslipet kvar att göra. Efter pluggandet åkte vi ner till stan, Emelie ville in på Indiska för att byta en sak. När jag kom hem sedan var det dags för att tvätta. Vilken rolig lördag alltså! NOT! Men jag har haft mcyket trevligt sällskap iallafall!!!

Snart kommer Emelie, vi ska ut på en promenad!

See ya!

Plugg!

Sitter nu och pluggar med Therése och Emelie. Vi ska försöka göra klart vår artikel som ska vara inlämnad på tisdag.

Just nu har vi tagit en lite paus med kaffe och knäckebröd =).

Ikväll kanske jag ska hälsa på min kusin Jens, som har flyttat ner hit till Kalmar med sin familj!

Ha en bra lördag!

Dags för att börja blogg igen!

Hej!

Förra året, ungefär vi denna tid så bestämde jag mig för att starta en blogg och börja skriva. Detta gjorde jag för att jag skulle flytta till en ny stad och börja studera. Så då tänkte jag att alla mina nära och kära som jag inte kommer träffa lika mycket, skulle kunna gå in och läsa lite om vad jag gör för något. Nu är det nytt år och då tänkte jag att jag skulle föröka mig på detta igen!

Resume av år 2009

Började studera på BBS i Kalmar på deras Turismekonomprogram

Åkte till Barcelona och träffade min fantastiska vän Emelie

Sommarjobbade på Vipevägen

Besökte Sundsvall i och med SM i kanot

...och massa mer!

Sammanfattningsvis så har år 2009 varit sjukt kul!

Hej så länge!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0