Soooool!

Jaaa  solen har kommit fram! Så himla fint väder ute, så nu ska jag ut på en promenad. Först ska jag cykla ner till Emelie, sen ska vi gå till shoppingcentret som ligger på andra sidan motorvägen. Jag ska gå in på MODE-huset, Emelie ska träffas sin mamma och Emil!

Hej så länge!

Ha en bra dag i solen!

;)

När jag blir stor och tjänar pengar ska jag köpa massa snygga skor och väskor! Hehe

Och kläder förstås! ;)

HA DE!
Nelly  Shoes - MillieFriis&Co - Papillia Leather Big Bag
NICE, Jag vill ha!!!










Tacokväll!!!

Jaaaa tacokväll med mina underbara vänner! Mysigt! Dock kommer Emelie vara saknad, för hon är sjuk... :(

Nu ska jag till netto och köpa lite tacokrydda!

Ha en trevlig kväll ni som läser ;)


...

Lycka det är allt jag vill ha!

Jag får inte gå och grubbla över saker som inte är värt att lägga energi på! Vissa saker kan jag bli så frustrerad över, vet egentligen att det inte är något att bry som om, men ändå gör jag det!

ÅÅååååh!

Vet att man inte ibland sårar folk medvetet, men man får f*n tänka ibland ändå!!!!

Konstigt inlägg jag vet!

Go' kväll!

Onsdag 24 februari

Idag har jag föreläsning kl.13 till 15. Så nu på fm har jag läst kurslitteratur...

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på mer idag. Det blir nog träning på pilatesbollen, eller friskis. Börjar känna lite ont ihalsen, jag hoppas verkligen inte att jga blir sjuk. Det vill jag verkligen inte.

Igår var jag på jobbet i två timmat. Det gick jätte bra tycker jag. fick två samtal då jag skulle prata engelska. Aaah det la gansla bra, jag blev lite ställd där, jag kan ju prata engelska, men det är just det termerna man ska använda som jag inte riktigt kom på just då, men jag fick hjälp..

I helgen kommer det nog inte hända så mkt, får se om jag åker ner till Hässleholm en sväng....

Hej så länge!

Tisdag 23 februari

Oj oj, nu är det redan tisdag. Tiden går såå fort. Jag vill inte!
Idag ska jag jobba vid kl.10.00. Därefter ska jag till skolan för det är kursstart, ska bli kul. Hoppas det blir en bra kurs!

När jag kommer hem får jag nog gå handla lite, har inte så mkt hemma och kanske träning om jag hinner med, ska försöka läsa lite också.

Shit, vad det har snöat inatt, att det aldrig kan sluta. Hoppa de har plogat så man kommer fram när man ska cykla.

Ha de!


Tisdag 23 februari

Oj oj, nu är det redan tisdag. Tiden går såå fort. Jag vill inte!
Idag ska jag jobba vid kl.10.00. Därefter ska jag till skolan för det är kursstart, ska bli kul. Hoppas det blir en bra kurs!

När jag kommer hem får jag nog gå handla lite, har inte så mkt hemma och kanske träning om jag hinner med, ska försöka läsa lite också.

Shit, vad det har snöat inatt, att det aldrig kan sluta. Hoppa de har plogat så man kommer fram när man ska cykla.

Ha de!


En riktigt slapp söndag och alla hjärtans dag!

Idag har det varit en riktigt slapp söndag. Gjorde ingenting på eftermiddagen förutom på kvällen var jag och Emelie på ett Yoga-pass på friskis. Det var avslappnande, så man blir ganska trött.

Just nu sitter jag och tittar på en gammal Wallanderfilm på kanal 4. Har redan sett den, men det var länge sen. Imorgon får vi hemtentan som vi har en 4,5 dag på oss att göra. Är nervös för den, man måste få VG på den om man ska klara den, och om man inte gör det eller inte klarar den, och har godkänt på alla artiklar får man godkänt på kursen. Jag ska iallafall försöka göra mitt bästa, och försöka få VG, men man vet ju aldrig...

Happy Valetine Day på er alla! <3 <3 <3

Löööördag!

Hej hopp!

Då var det lördag idag, känns bra! Vad händer idag? Jo först lite plugg eftersom det är hemtenta nästa vecka, sen ska Emelie och jag dra ner till Systemet för ikväll blir det utgång.... Ska bli kul!

Igår blev det hemmagjord pizza och ett glas rött. Mumsigt! Innan på dagen var jag och Emelie nere på stan och fikade, Sen när vi skulle hem var det värsta snöstormen. Det var inte lätt att cykla! Hoppas på bättre väder idag.

Time to study!

Torsdag den 11 februari

Idag har det varit en heldag i skolan. Vi började med en redovising där vi skulle vara  konsulter för Eketorp som ligger på Öland. Vi gav det olika förslag till hur man skulle kunna utvecklas platsen. Redovisningen gick mycket bra, faktiskt! Det tyckte att förslagen var kreativa...

Efter detta gick och gjorde klart vår sista artikel. Den ska vara inne imorgon, men vi blev klara med den =).

Ikväll kommer Matilda Pilemyr till mig, ska bli så kul att träffa henne. Imorgon ska jag mestadels ta det lugnt, Emelie och jag drar nog ner till stan en sväng...

Dags för helg! :)



Måndag 8 februari

Jaha, då var det måndag igen! tiden går så fort! Helgen har varit mycket bra, lugnt och skönt hemma hos föräldrarna.

Gick upp idag vid klockan 05.00 för att jag skulle åka  med pappa till Älmhult för att ta tåget hem. Självklart var tåget försenat. Jag som hade planerat allt så bra. Så jag kom försent till föreläsningen och jag fick dra emd mig alla mina saker....

Vi åt lunch i skolan och satt lite med artikelarbetet. Sen cyklade ja till jobbet, jobbade mellan 13-15. Det gick helt okej....

Nu ska jag ner till Malin!

Puss och kjam


Pancakes!

Nu har jag ätit mammas goda pannkakor med sylt och grädde. Mums vad gott!

Fick med mig ett par till lunchlådan imorgon.

Klockan 7 imorgon går tåget och klockan 9.00 är det dags för föreläsning. Jag cyklar direkt till skolan från stationen, sen blir det dags för jobb klocka 13.00! Blir fullt upp imorgon! Hoppas på träning också! =)

Puss hej

Vad händer?

Just nu är jag nere i Hässleholm hos mina föräldrar, känns bra! Kom hit i fredag på eftermiddagen, resten av kvällen hände det inte så mkt mer än att vi gjorde hemgjord pizza. Igår var vi i Kristianstad och kollade på ett nybyggt hus...

Idag gick jag upp ganska sent, var lite trött. Annars har det inte hänt så mycket idag, mest tagit det lugnt. Jag åker hem imorgon vid 7, då går tåget från Älmhult som jag ska ta. Malin kommer dit och joinar mig på tåget.

veckan som ommer blir det en hel del plugg och lite jobb, näst nästa vecka har vi hemtenta. Eventuellt att jag åker till jönköping den helgen för att umgås med Agge och Emma. Emma åker till Florida snart. Tänkte att då var det dags för en utgång för oss. bara vi! =)

"Nu är det dags att ta nya tag!!! Livet ska man ta väl hand om och inte göra saker som man mår dåligt av!!"
det värsta som finns är att må dåligt för sådant som man själv inte har orsakat! det ska man inte göra!

See ya


RSS 2.0